- Prijslijst

Geen ambulante pedicure behandelingen.

Voor een pedicure aan huis, adviseer ik u de website van Provoet te raadplegen. U kunt bij mij enkel in de praktijk langskomen voor een behandeling.

Contante betaling niet mogelijk.

U kunt enkel betalen via pin of uw smartphone in de praktijk.

Prijsverhoging vanaf 1 juli 2020

Omdat de inkoop van mondkapjes, handschoenen en wegwerpschorten enorm zijn gestegen (sommige producten zijn wel 8 x duurder geworden door de Corona-crisis), ben ik genoodzaakt om de prijs vanaf 1 juli a.s. te verhogen met €1,50 voor elke behandeling. Ook wordt er geen koffie en thee meer geschonken, zodat de prijsverhoging zo laag mogelijk blijft.

Onderstaande prijzen zijn inclusief deze verhoging. Wij vragen hiervoor om uw begrip.


Volledige voetbehandeling
€ 32,00

Nagels knippen en glad frezen, nagelomgeving verzorgen. Eventuele ingroeiende nagels behandelen. Eelt en/of likdoorns verwijderen. Afronden met creme.
Verwijderen van nagellak
€ 1,00

Het verwijderen van nagellak kost extra materiaal en tijd. Het is voor mij geen enkele moeite om deze te verwijderen met aceton vrije nagellakremover.


Verwijderen van gel nagellak.
€ 5,00

Het verwijderen van gel nagellak kost wat meer tijd dan het verwijderen van gewone nagellak, vandaar dat hiervoor deze bijdrage wordt berekend.


Ingroeiende nagel behandelen.
€ 24,50

Drukvrij leggen van de nagel, (exclusief nagelbeugel plaatsen) inclusief nacontrole indien nodig.
Likdoorn of eelt verwijderen.
€ 24,50

Een kleine behandeling onder gereduceerd tarief, dit houdt wel in dat er maar 1 ding behandeld kan worden. Zijn er meerdere zaken om te bekijken of behandelen dan geldt het gewone behandeltarief.
Cryotherapie
€ 24,50

Een doeltreffende, pijnloze bevriezing van de wrat. Geen blaren, geen napijn, ook niet onder de voetzool ! Ook geschikt voor kinderen. Het is wel aangewezen om het minimaal 3 x te herhalen.


Orthese klein.
€ 25,00

Een orthese verschilt van model en grootte naar de aard van de klacht. Het doel is om bijvoorbeeld een pijnlijke plek (likdoorn) druk vrij te leggen, zodat deze na verwijdering niet meer terug komt.
Gel nagellak
€ 20,00

Deze behandeling is niet meer beschikbaar.

Het is erg prettig als u bij verhindering de behandeling minimaal 24 uur van te voren afzegt, voor het niet opdagen kunt u een rekening voor verzuim ontvangen. De geplande tijd kan ik niet meer gebruiken voor een andere cliënt of iemand op de wachtlijst als er onverwacht toch een plekje vrijkomt. Alvast dank voor uw begrip hiervoor.

 Na de behandeling kunt u enkel pinnen, wel zo makkelijk en veilig voor u en voor mij. 


Wij zijn vandaag gesloten


maandag gesloten    
dinsdag 09:00 - 17:00    
woensdag 09:00 - 17:00    
donderdag 09:00 - 17:00    
vrijdag gesloten    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Afspraak enkel in de praktijk.

Voor een pedicure behandeling aan huis, raad ik u aan om de website van Provoet te raadplegen.

Voicemail inspreken

Graag verzoek ik u, als u de voicemail krijgt, deze in te spreken, omdat ik tijdens een behandeling de telefoon niet kan opnemen. U hoeft enkel uw telefoonnummer in te spreken en u wordt teruggebeld.

Pedicure Praktijk Lindenburg
Saskiadonk 25
4707wz Roosendaal

T.  0165-327456
M.  06-52094960
E.  praktijklindenburg@outlook.com
KvK nr.  71236562
BTW nr.  NL001802753B98Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website