- Prijslijst

Geen ambulante pedicure behandelingen.

Voor een pedicure aan huis, adviseer ik u de website van Provoet te raadplegen. U kunt bij mij enkel in de praktijk langskomen voor een behandeling.

Contante betaling niet mogelijk.

U kunt enkel betalen met uw pinpas of smartphone in de praktijk.

Tariefwijziging vanaf 1 januari 2022.

Vanaf 1 januari as gelden andere tarieven:

Voor het podologisch voetonderzoek/steunzolen komt u in de meeste gevallen in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. U betaalt hiervoor GEEN eigen risicio. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar of kijk op :

Wordt mijn behandeling vergoed? :: Stichting LOOP

De voetbehandelingen (medisch pedicure) worden in blokken van 30 minuten ingedeeld.

Soms loont het de moeite om eerder een vervolgbehandeling in te plannen, waardoor u goedkoper uit bent.

Dit geldt niet voor alle cliënten, maak het gerust even bespreekbaar, dan kunnen we de mogelijkheden samen overlopen.

Als u bent doorverwezen voor een diabetische en/of reumatische voetbehandeling worden de behandelingen geheeld of deels vergoed vanuit de respectievelijk basis/aanvullende verzekering.


Volledige voetbehandeling
€ 32,50

Tot 30 minuten. Nagels knippen en glad frezen, nagelomgeving verzorgen. Eventuele ingroeiende nagels behandelen. Eelt en/of likdoorns verwijderen. Afronden met creme.
Pedicure behandeling meer dan 30 minuten
€ 12,50

Voor elke 15 minuten extra een meerprijs van:


Verwijderen van nagellak tijdens voetbehandeling
€ 1,50

Het verwijderen van nagellak kost extra materiaal en tijd. De nagellak wordt verwijderd met aceton vrije nagellakremover.


Verwijderen van gellak tijdens voetbehandeling
€ 5,00

Het verwijderen van gel nagellak kost wat meer tijd dan het verwijderen van gewone nagellak, vandaar dat hiervoor deze extra bijdrage wordt berekend.


Likdoorn of eelt verwijderen.
€ 25,00

Een kleine behandeling onder gereduceerd tarief, dit houdt wel in dat er maar 1 ding behandeld kan worden. Zijn er meerdere zaken om te bekijken of behandelen dan geldt het gewone behandeltarief.
Cryotherapie
€ 25,50

Een doeltreffende, pijnloze bevriezing van de wrat. Geen blaren, geen napijn, ook niet onder de voetzool ! Ook geschikt voor kinderen. Het is wel aangewezen om het minimaal 3 x te herhalen.


Orthese verschillende formaten, 25 tot 45 euro
€ 25,50

Een orthese verschilt van model en grootte naar de aard van de klacht. Het doel is om bijvoorbeeld een pijnlijke plek (likdoorn) druk vrij te leggen, zodat deze na verwijdering niet meer terug komt.

Het is erg prettig als u bij verhindering de behandeling minimaal 24 uur van te voren afzegt, voor het niet opdagen kunt u een rekening voor verzuim ontvangen. De geplande tijd kan ik niet meer gebruiken voor een andere cliënt of iemand op de wachtlijst als er onverwacht toch een plekje vrijkomt. Alvast dank voor uw begrip hiervoor.

Na de behandeling kunt u enkel pinnen, wel zo makkelijk en veilig voor u en voor mij. Afspraak enkel in de praktijk.

Voor een pedicure behandeling aan huis, raad ik u aan om de website van Provoet te raadplegen. U kunt bij mij geen afspraken maken voor een behandeling bij u aan huis.

Voicemail inspreken

Graag verzoek ik u, als u de voicemail krijgt, deze in te spreken, omdat ik tijdens een behandeling de telefoon niet kan opnemen. U hoeft enkel uw telefoonnummer in te spreken en u wordt teruggebeld.

Pedicure Praktijk Lindenburg
Saskiadonk 25
4707wz Roosendaal

T.  0165-327456
M.  06-52094960
E.  praktijklindenburg@outlook.com
KvK nr.  71236562
BTW nr.  NL001802753B98Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website