- Podologie

Steunzolen aanmeten

Veel klachten in de praktijk kunnen worden behandeld met behulp van  steunzolen. Daarbij worden stands- of vormafwijkingen van de voet gecorrigeerd of gecompenseerd.

Ik maar hierbij gebruik van een  driedimensionale scan, waardoor er digitaal een scan van beide voeten wordt gemaakt. Deze scan biedt mij  de mogelijkheid om de zolen specifiek op maat te maken. Er wordt een individueel zolenplan opgesteld wat gebaseerd is op de uitkomsten van het onderzoek. Door deze combinatie, maak ik gebruik van de allernieuwste technieken om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

De steunzolen worden vervolgens uitgefreesd en afgedekt met leer of kunststof afdekmateriaal, naar gelang wat u graag kiest. In veel gevallen wordt de behandeling van de Registerpodoloog vergoed door de zorgverzekeraar, kijk op onderstaande link of u hiervoor in aanmerking komt.

 

Wordt mijn behandeling vergoed? :: Stichting LOOP


Voicemail inspreken

Graag verzoek ik u, als u de voicemail krijgt, deze in te spreken, omdat ik tijdens een behandeling de telefoon niet kan opnemen. U hoeft enkel uw telefoonnummer in te spreken en u wordt teruggebeld.

Podologie Praktijk Lindenburg
Saskiadonk 25
4707wz Roosendaal

T.  0165-327456
M.  06-52094960
E.  praktijklindenburg@outlook.com
KvK nr.  71236562
BTW nr.  NL001802753B98Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website