- Mijn specialiteiten

Pijnloze wratbehandeling ! Cryotherapie

In mijn praktijk maak ik gebruik van de cryopen voor het bevriezen van voetwratten. In de pen zit een ampul met gas en stikstof, waardoor de cellen van de wrat nauwkeurig worden bevroren met een hele fijne straal.

Eerst wordt eelt van de wrat verwijderd. Daarna wordt de straal van de cryopen een aantal seconden op de wrat gehouden, je kunt een tintelend of prikkelend gevoel krijgen, maar de huid rondom de wrat wordt niet beschadigd.

Na een aantal dagen, zie je dat de wrat donkerder kleurt, dit is een goed teken! De cellen zijn bevroren. Na 14 dagen haal ik het eelt en oud wratweefsel voorzichtig weg met een mesje, waardoor de laag hieronder zichtbaar wordt en deze kan dan ook weer bevroren worden.

In de meeste gevallen is de wrat na ongeveer 3 behandelingen weg.

De cryotherapie is voor iedereen geschikt, ook voor kinderen vanaf 10 jaar ongeveer.

Bij vragen, neem contact op met de praktijk.


Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 


Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.


Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).


Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.


Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.


Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.Het is erg prettig als u bij verhindering de behandeling minimaal 24 uur van te voren afzegt, voor het niet opdagen kunt u een rekening voor verzuim ontvangen. De geplande tijd kan ik niet meer gebruiken voor een andere cliënt of iemand op de wachtlijst als er onverwacht toch een plekje vrijkomt. Alvast dank voor uw begrip hiervoor.

Na de behandeling kunt u enkel pinnen, wel zo makkelijk en veilig voor u en voor mij. 


Wij zijn vandaag open van 08:30 tot 14:30 uur.


maandag 08:30 - 14:30    
dinsdag 08:30 - 14:30    
woensdag 13:00 - 18:00    
donderdag 08:30 - 14:30    
vrijdag 08:30 - 14:30    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Afspraak enkel in de praktijk.

Voor een pedicure behandeling aan huis, raad ik u aan om de website van Provoet te raadplegen. U kunt bij mij geen afspraken maken voor een behandeling bij u aan huis.

Voicemail inspreken

Graag verzoek ik u, als u de voicemail krijgt, deze in te spreken, omdat ik tijdens een behandeling de telefoon niet kan opnemen. U hoeft enkel uw telefoonnummer in te spreken en u wordt teruggebeld.

Pedicure Praktijk Lindenburg
Saskiadonk 25
4707wz Roosendaal

T.  0165-327456
M.  06-52094960
E.  praktijklindenburg@outlook.com
KvK nr.  71236562
BTW nr.  NL001802753B98Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website